Dani otvorenih dvorišta

- -
0

dani otvorenih dvorištaGradska turistička organizacija “Kragujevac” poziva sve zainteresovane domaćine iz kragujevačkih sela da se prijave i učestvuju u manifestaciji “Dani otvorenih dvorišta” која se sedmu godinu organizuje u selima na teritoriji grada Kragujevca.

Komisija, u kojoj su predstavnici Odeljenja za poljoprivredu, gradskog Zelenila i turističke organizacija, izabraće najlepša dvorišta u četiri kategorije: najlepše dvorište, najlepše etno dvorište, najlepše park dvorište i najlepši detаlj.

Nagrađena dvorišta sa teritorije Kragujevca učestvovaće na regionalnoj manifestaciji ,,Šumadijski dani otvorenih dvorišta” na kojoj će učestvovati i predstavnici Topole, Batočine, Lapova, Knića, Rekovca, Rače i Despotovca.

Zainteresovani, koji žele da se prijave na izbor za najlepše dvorište, mogu da to da urade u prostorijama Gradske turističke organizacije ,,Kragujevac”, preko puta Saborne crkve ili u Turističkom informativnom centru, na platou kod Robne kuće, kao i putem telefona 334 883 i 332 172 do 31. maja.

Foto: GTO/Zoran Petrović

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite