Dan zaljubljenih u Kragujevcu – ponude

- -
0

dan zaljubljenih (2)Dan zaljubljenih se bliži, a u Kragujevcu su i ovoga puta organizovane brojne proslave, stoga se „Ritam Grada“ pobrinuo da Vam olakša u odabiru mesta koja možete posetiti. Za tu priliku smo Vam spremili listu događaja u našem gradu.

Ljubitelji rok muzike povodom Dana ljubavi moći će da uživaju uz svirku u „Rock kafeu“, rezervacije na telefon: 062 85 13 958, ulaz je slobodan, dok Vam u klubuTwist“ rokenrol energiju donosi zaječarski kvartet „Madicine“, u sastavu: Aleksandra Stojanović (vokal), Ivica Popović (gitara, vokal), Slobodan Dane Stojanović (bas), Milan Stojčić (bubnjevi).

Kafe „Dream“ spremio je uživo svirku, na kojoj će Vas zabavljati Moca, Sava, Konga, uz podršku DJ Aleksandra Ješića aka JeshaFT, a devojke očekuju i pokloni: sexy uniforma medicinske sestre, lisice sa krznom, japanske kuglice, sexy kockice, kafe „Dream“ majica. Rezervacije na: 064 44 03 040. Ulaz slobodan.

Kafe „Nemam ve de“ organizuje veče koktela po promotivnim cenama, za sve parove gratis koktel „Love poson“, a za muziku biće zaduženi DJ Bo-Yan i DJ Djolee.

Parti najt „Sweet Love Party“u Kafeu „Kuća“ uz 30 vrsti koktela, ulaz slobodan. „Underground“ klub  i DJ Lucky pobrinuće se za rok/haus/disko veče, a ulaz je slobodan. U klubu „Casino“ biće održan „Semafor/Valentine’s party“, rezervacije na telefon:  Gigs – 065 57 66 631, Mlađa – 064 35 30 124.

Romantična muzika uz Fiću, Pešića i Đoleta organizovana je u klubu „Carpe Diem“, a ulaz je slobodan. U klubu „Volpe“ nastupiće „Nije Svejedno band“, a očekuju Vas i gosti – mladi talenti, dok u „Friends“ kafeu nastupa „Free sound bend“, za zaljubljene spremljena su i posebna iznenađenja, uz promotivne cene pića,  a rezervacije možete izvršiti na: 060 07 77 621.

U Etno kafani „Palisad“ Dan ljubavi provedite uz „Bon Ami“. Veče starogradske muzike je u „Burencetu“, a uz to i promotivne cene pića, kao i specijalna iznenađenja.

U hotelu „Kragujevac“ zabavljaće Vas Boris Režak.  Broj telefona za rezervacije i dodatne informacije: 034/33 58 11. „Barbarossa“ kafe uz tamburaški orkestar „Sedef“ spremio je sjajno veče, dok će se za  džez, soul, fank veče pobrinuti Ana Popović i „Rehab Band“ u hotelu „Zelengora“.

Veče poezije i romantične muzike, na Dan zaljubljenih, uz pratnju klavira i gitare – „Duo Piano Guitar“ organizovao je u kafeu „Car“.

U „Umetničkom kutku“ prikupljaće se pomoć za novo srce Kragujevčanke Danice Ćirkovic, kojoj je za transplataciju potrebno između 130.000 i 150.000 evra, a muziku će puštati DJ White b2b Petrovitz Yugoslavia.

U maloj sali hotela „Šumarice“ za 2.000 dinara očekuje vas večera sa otvorenim šankom i živa svirka. Rezervacije i informacije na 063 12 63 518

Slične vesti

0

0

Nema komentara

Odgovorite