Da mladi ostanu u Srbiji!

- -
0

Youth Leadership Conference logoMeđunarodna studentska organizacija AIESEC u periodu od 3. do 7. marta realizuje projekat “Youth Leadership Conference” u Kragujevcu, koji sadrži niz edukativnih događaja u vidu predavanja, radionica i panel diskusija, sa ciljem da probudi liderstvo i želji za pokretanjem sopstvenog biznisa kod mladih u Srbiji, kako bi se sprečio masovni odlazak mladih ljudi iz zemlje.

Čarls Kejter, Amerikanac koji je toliko zavoleo Srbiju da je započeo život u njoj, otvoriće konferenciju 3. marta panel diskusijom na temu “Aktivizam mladih” u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji.

Mr Jasmina Koprivica, vlasnica škole stranih jezika “Master Centre School”, će održati predavanje na temu “Rad u privatnoj školi” 4. marta na Pravnom fakultetu u Kragujevcu. Istog dana će Mr Vladimir Dženopoljac održati predavanje na temu “Pokretanje sopstvenog biznisa” na Ekonomskom fakultetu.

Dr Dejan Gajić će na Pravnom fakultetu u Kragujevcu 5. marta održati predavanje na temu “Put do uspešnog advokata”, dok će istog dana, na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu, specijalisti iz raličitih oblasti medicine održati predavanje na temu “Put do specijalizacije.”

Stefan Nikolić, Bojan Rosić i Nikola Nikolić iz kompanije Microsoft održaće predavanje na temu “Microsoft Development Center Serbia – Effort and Career Chat”, 6. marta.  Na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu Mr Jelena Milošević će održati predavanje na temu “Rad u apoteci”.

Profesor Nacionalne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu Petar Veselinović, Dušan Obradović, osnivač Đačkog parlamentarizma u Srbiji, i Vojo Lučić, direktor Knjaževsko-srpskog teatra, u Kragujevcu će zatvoriti projekat panel diskusijom na temu “Da mladi ostanu u Srbiji” poslednjeg dana projekta, 7. marta.

Za učešće na Konferenciji se možete prijaviti popunjavanjem prijave, a za više informacija posetite Fejsbuk stranicu lokalne kancelarije AIESEC-a u Kragujevcu.

Youth Leadership Conference

Nema komentara

Odgovorite