“Ciao Fiat” aplikacija za Android i sve vlasnike Fiat vozila

- -
3

Fiat AplikacijaKompanija Fiat predstavila je “Ciao Fiat” mobilnu aplikaciju namenjenu kupcima Fiat vozila ali i svim drugim fanovima. Mobilna aplikacija dostupna može se besplatno preuzeti sa Google Playa, a pored toga dostupan je i za iOS. “Ciao Fiat” aplikacija ima nekoliko sjajnih funkcija je će pomoći svim vozačima u vožnji ali i održavanju njihovih vozila.

Pored kreiranja sopstvenog profila, aplikacija nudi podsetnik koji vas podseća na registraciju, redovne srvise, zamenu ulja i slične periodične obaveze. Pretraga servisa i dilera omogućava nalaženje najbližeg servisa u odnosu na vašu lokaciju koja se očitava GPS-om. TEST DRIVE funkcija kao što i ime kaže, omogućava zakazivanje test vožnji kod najbližeg zastupnika i to popunjavanjem malog formulara.

Tu je i odlična funkcija za parkiranje, odnonso za pronalaženje vozila na velikim parkinzima. Jednostavno zabeležite vašu poziciju, i aplikacija će vas u povratku voditi precizn i tačno do vašeg Fiata.

Tu su i novosti, informacije o novim modelima i njihov prikaz u 360 stepeni. Zatim tu su informacije o saobraćaju zagušenjima i asistencija na putu.

I to nije sve, nova verzija obogaćena je AUGMENTED REALITY segmentom, i sekcijom Garancija i servis koja omogućava izbor najpovoljnijih planova garancije i servisiranja.

3 Komentara

Odgovorite