Čestitka gradonačelnika i izvod za buduće prvake

- -
0

hoćemo li u školuČlan Gradskog veća za obrazovanje, kulturu i informisanje Dragoslav Milošević najavio je nastavak akcije lokalne samouprave “Hoćemo li u školu“ kojom gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović svim prvacima na teritoriji grada čestita polazak u prvi razred.

Akcija traje od 2008. godine, veoma je dobro prihvaćena i uvek uspešno sprovedena. Pored gradonačelnikove čestitke budućem prvaku, na kućnu adresu stiže izvod iz matične knjige rođenih, pa je roditeljima olakšano prikupljanje osnovne dokumentacije za upis deteta u školu. Čestitka gradonačelnika Kragujevca i izvodi iz matične knjige rođenih budućim prvacima će stizati na kućne adrese od ponedeljka, 25. marta.

U školskim klupama 22 osnovne škole na teritoriji grada Kragujevca u septembru će se naći 1 806 đaka prvaka. Prvi korak je upis u škole koji počinje u aprilu mesecu, a zatim testiranje i vakcinacija budućih đaka, a raspored o datumu vakcinacija biće istaknuti u glavnom Školskom dispanzeru i dispanzerima na Aerodromu, u Bresnici i Stanovu.

Nema komentara

Odgovorite