ČBS u Domu omladine predstavio novi album (FOTO)

- -
0

Kragujevački bend ČBS je sinoć u Galeriji Doma omladine održao promociju novog albuma “Stanimo u gard!”.

Promocija novog albuma kragujevačkih punk rockera okupila je veliki broj novinara, kolega i fanova benda… Novi album svetlost dana ugledao je sedam godina nakon legendarnog “Događaj dana”, a izdavač je isti –  promoterska kuća iz Beograda “LongPlay”. 

Program večeri je otvorila novinarka i voditeljka Bojana Savić Vlajović, a okupljenim Kragujevčanima se potom obratio i Saša Vujić, Vuja KBO!, legenda punk rock scene kako grada, tako i celog ex-Yu regiona. Pre obraćanja frotmena i pevača Mikija Radojevića, ispred benda ČBS, za mirkofonom se našao i direktor gradske bibilioteke, književnik Marko Demić. On je održao strastven govor propraćen aplauzom i ovacijama.

ČBS je na promociji odsvirao četiri nove pesme: “Stanimo u gard”, “Šta nudiš ti”, “Sad je kraj” i “I posle svega (Odj*bi)”.

Kragujevčani su aplauzima ispratili svaku pesmu, uz javno preslušavanje CD-a, deljenje autograma i fotografisanje sa bendom, nastavili druženje galeriji Doma omladine.

Uz fanove, bliske prijatelje i mlađe kolege, promociju novog albuma benda ČBS propratili su i muzičari iz etabliranih kragujevačih sastava, između ostalih i članovi Smaka, Osvajača, KBO!..

ČBS će 14. decembra održati veliku koncertnu promociju u beogradskom Domu omladine, u sali Amerikana.  Za kolekcionare i najvernije fanove, album je dostupan na CD-u, ali se takođe može čuti i na svim digitalnim servisima za distribuziju zvuka.

Stream albuma: https://www.deezer.com/us/album/79910102 

Nema komentara

Odgovorite