Cacao Akademija – podrška zapošljavanju devojaka

- -
0

Omladinski klub opštine Inđija u saradnji sa Cacao Akademijom raspisuje konkurs za besplatne obuke i plaćenu praksu. Projekat ima za cilj doprinos dugoročnoj zaposlenosti mladih do 30 godina, kroz unapređenje znanja i veština na područiju Inđije, Novog Sada, Kragujevca i Beograda.

Projekat će se realizovati kroz 10 obuka (pet kategorija: obuka za trajnu šminku, manikir, svilene trepavice, pedikir i depilaciju). Obuku će proći 30 mladih osoba, od kojih će se za 10 obezbediti jednomesečna plaćena praksa.

Pored toga, krajnji rezultat projekta biće 30 osposobljenih mladih znanjima i veština potrebnih za kvalitetan rad, kao i šest direktno zaposlenih osoba. Obuke će se održavati u Kragujevcu i Inđiji.

Svoj CV, kao prijavu za besplatne obuke možete poslati na e-mailove okoindjija@gmail.com i info@cacao.rs do 05.09.2017. godine. (u naslovu email-a napišite: Prijava za besplatnu obuku i praksu, uz navođenje kategorije obuke za koju se opredeljujete). Svi izabrani kandidati za obuku biće kontaktirane putem e-maila sa detaljnim upustvima i datumima obuka. Ovo je deo velikog projekta „Preko obuke i prakse do posla“ koji realizuje Omladinski klub opštine Inđija, a finansira Ministarstvo omladine i sporta.

Nema komentara

Odgovorite