“Budi Vip student” – prezentacija programa stipendije

- -
0

Već šestu godinu kompanija Vip mobile d.o.o raspisala je konkurs pod nazivom “Budi Vip student” namenjen redovnim studentima završnih godina osnovnih akademskih studija državnih fakulteta i to iz oblasti tehničke, IT i biznis orijentacije, i koji omogućava studentima da steknu prvo radno iskustvo u oblasti telekomunikacija.

Program zvanično, pored Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Republike Srbije, Univerziteta u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, podržava i Univerzitet u Kragujevcu.

Prezentacija programa stipendije biće održana sutra u 12 sati na Ekonomskom fakultetu u sali E-4.

Nephodno je da kandidati imaju minimalnu prosečnu ocenu osam tokom studija u toku prijavljivanja, odlično znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računaru, kao i upis master studija u akademskoj 2013/2014 godini. Takođe, zainteresovani treba da budu redovni studenti završnih godina osnovnih studija državnih fakulteta tehničke IT i biznis orijentacije, i treba da uđu proces selekcije do 21. januara 2013. godine.

U prvom krugu, svi zainteresovani studenti, imaće priliku da pošalju svoju radnu biografiju i odgovore na tri postavljena pitanja na engleskom jeziku. U drugi krug prolazi 60 kandidata koje očekuju individualni intervjui sa menadžmentom kompanije, na osnovu čeka će biti odabrano 40 studenata koji prolaze u treći krug. Krajem marta 2013. godine stručni žiri odabraće novih 20 Vip studenata.

Dvadeset najboljih kandidata biće nagrađeno plaćenom dvomesečnom praksom u Vipu, uz mentorstvo menadžera Vipa tokom prakse i master studija, dobiće i notebook računare i smart telefone iz Vipove ponude, a očekuju ih i tri edukativna seminara iz oblasti poslovnih veština.

Konkurs je otvoren do 21. januara 2013. godine.

Za više informacija pratite www.jasamvip.rs.

Nema komentara

Odgovorite