Borba za život učenika Politehničke škole povređenog bejzbol palicom

- -
2

Policija-hitna-pomoc 02Učenik Politehničke škole Stefan J. koji je napadnut bejzbol palicom životno je ugrožen i lekari Kliničkog centra u Kragujevcu bore se za njegov život, izjavila je danas Tanjugu portparol te zdravstvene ustanove Vanja Đorđević.

Ona je dodala da Stefan J. ima teške povrede glave, da su ga neorohirurzi operisali i trenutno je na lečenju na jedinici intenzivne nege Centra za anesteziju i reanimaciju.

Načelnik Policijske uprave Ivan Đorović u izjavi Tanjugu je rekao da je Stefana J. napao Darko R. juce u kafiću “Tabasko” koji se nalazi preko puta Politehničke škole.

Đorović je naglasio da je policija Darka R. hapsila i pre oko dve godine kada je metalnom sekirom napao učenika Prve tehničke škole i školskog policajca koji je u tom napadu odmah intervenisao.

“Intenzivno radimo na pronalaženju Darka R. i nećemo stati dok ga ne uhapsimo”, naglasio je Đorović.

2 Komentara

  1. Sigurno cete ga uhapsiti ali sta onda? Opet sloboda i opet napad, metalna sekira, bejzbol palica…. da pogadjamo sta je sledece? Decak je ocigledno delikvent i nece se promeniti a obrazac njegovog ponasanja je sada svima poznat. Ako vec mora sve ovo da bude steta sto nije napadnut sin nekog drzavnog funkcionera posto bi se jedino tada ODMAH doneo zakon za nepopravljive delikvente i njihovu kontrolu, a ovako…

  2. on nije zasluzilo da vidi slobodu,zatvoriti trajno u kavez….policija hapsi,sud pusta na slobodu i opet isto,propala drzava…nema zakona

Odgovorite