Blokada auto-puta kod Kragujevca

- -
5

Blokada putaBlokiran na sat vremena deo auto-puta na ulasku u Kragujevac iz pravca Batočine. Meštani sela Jovanovac traže da im lokalna samouprava asfaltira deo puta koji je potpuno prekriven vodom i skoro neprohodan.

Meštani kragujevačkog sela Jovanovac i danas su na sat vremena blokirali deo auto-puta na ulasku u Kragujevac iz pravca Batočine.

Meštani i dalje imaju iste zahteve, da im lokalna samouprava asvaltira deo puta koji je potpuno prekriven vodom i skoro neprohodan.

Nadležni tvrde da su radovi u toku i da je danas na terenu bilo pet građevinskih mašina, a da zbog loših vremenskih uslova nisu bili u mogućnosti da rade na ovoj deonici puta, tako da današnju blokadu od strane meštana Jovanovaca smatraju neosnovanom.

5 Komentara

  1. Ko god hoce, moze da dodje u Jovanovac, pa da vidi. Ni masina, ni radnika, ni radova nema vec duze vreme. Radovi su stali. Put je svakim danom postajao sve losiji, dok nije postalo jezero. To ne moze da se desi kad neko pravi put. Vec samo kad skine asfalt, i ostavi zemlju, da se prave rupe. Automobili ne mogu da prolaze, i taksisti sve manje idu vec nekoliko meseci, jer niko nece da unistava kola.

  2. Volela bih da nam kazu koji su to losi vremenski uslovi bili danas? I sta su te masine danas radile i nista se ne vidi?

    To za masine je cista laz.

  3. Pa nebi treblo odmah preko kolena, teska mehanizacija ne moze da preleti za minut sa lokacije na lokaciju dajmo im malo vremena da vidimo sta ce uraditi u anrednih dan dva.

  4. Samo kukate pa sta ako je danas bilo lepo vreme , kad sutra pada kisa. Uradice ljudi kao sto su i obecali . Ali vas su napalili ovi Tomini da blokirate . Sram vas bilo uzeli ste po sendvic i izasli da blokirate nesto. Nemoj da nas brukate !!!

  5. Ma koje masine nije bilo nijedne masine i ne samo danas nego se duze vreme niko ne pojavljuje da resi taj problem,ma nema zivog coveka!To je sramota za ovaj grad,ko ne veruje neka podje put Jovanovca i neka se i sam uveri kako je nama koji po nekoliko puta u toku dana prolazimo tuda kao da plivamo po jezeru i molimo Boga da nam ne stane auto!

Odgovorite