Bivši gitarista Bad Religion sa Marky Ramoneom na Arsenalu!

- -
0

Nekadašnji gitarista kultnog američkog pank bend Bad Religion Greg Hetson biće u bendu Marky Ramonea, bubnjara legendarnih Ramonesa, koji nastupa 21. juna na Arsenal Festu u Kragujevcu!

“Greg Hetson iz Bad Religion preuzeće gitaru na evropskoj turneji koja nam predstoji. Vidimo se uskoro”, proučio je nedavno Marky Ramone na svom fejsbuku, dok je Hetson povodom svirki sa Marky Ramone’s Blitzkrieg na svom fejsu poručio: “Biće ovo kul leto”.

Gitarista kalifornijskih bendova Redd Kross i Circle Jerks, Hetson se pridružio obnovljenim Bad Religion 1984. godine, i potom je svirao na svim njihovim albumima, kao što su kultni “Suffer” (1988), “No Control” (1989), “Against The Grain” (1990)…, do odlaska iz benda 2013. godine. Hetson je poznat po energičnom prisustvu na bini.

“U početku sam samo stajao, a publika je buljila u mene, pa sam mislio ‘Oh, ne. Gledaju mi u prste i znaće da ne znam da sviram, trebalo bi da se krećem!’ Zato sam razvio svoje razvio svoje scenske pokrete“, rekao je Hetson.

Mary Ramone nastupa Arsenalovom Garden Stage-u 21. juna, kada su i KBO!, ČBS, Nikola Vranjković, Let 3… dok su prve večeri na Main Stage-u Yu grupa, The Kills, Editors i Dub Inc. Na Arsenalu 22. i 23. juna nastupaju i Texas, Kultur Shock, Enter Shikari, Morcheeba, Disciplin A Kitschme…

Nema komentara

Odgovorite