Bez vode sutra 9,5 hiljada potrošača

- -
0

Zbog radova na magistralnom cevovodu Pajsijević – Kragujevac, vodovodni sistem Gruža, neće biti u funkciji 24 sata.

Bez vode će u sredu ostati oko devet i po hiljada potrošača, a normalizacija u snabdevanju se očekuje u četvrtak, 6. decembra u ranim jutarnjim satima.

Zbog radova bez vode će, od jedan sat posle ponoći, ostati potrošači u Kniću, Pajsijeviću, Grabovcu, Gruži, LJubiću, Vučkovici, Goločelu, Đuriselu, Dragobraći i Korićanima. Suve slavine biće i žiteljima Batočine, Badnjevca, Nikšića, Milatovca, Cvetojevca i Jovanovca. U ranim jutarnjim satima bez vode će ostati i Ilićevo, Maršić, Korman, Trmbas, Teferič, Baljkovac, Bojanić, Erdeč, kao i potrošači u ulicama Milivoja Bankovića Sićka i Svetolika Janjića u Beloševcu.

Rekonstrukcija bitnih čvorišta i zamena dotrajalih zatvarača omogućiće, kako tvrde u “Vodovodu”, normalno funkcionisanje vodosistema, odnosno samog cevovoda u narednom periodu. Aktuelni radovi predstavljaju samo prvu fazu.

U ovom gradskom komunalnom preduzeću napominju da bez vode ostaju potrošači koji imaju i aternativne opcije za vodosnabdevanje, dok će, u skladu sa prijavama i potrebama građana, dve cisterne biti upućivane na mesta gde je voda najpotrebnija.

Nema komentara

Odgovorite