Bazar starih i umetničkih zanata

- -
0

opanciU nedelju u 11 sati, na platou ispred Biznis inovacionog centra, biće otvoren prvi Bazar starih zanata, koji organizuju Regionalna Agencija za ekonomski razvoj Šumadije i Pomoravlja i Udruženje poslovnih žena „Vizija“, uz organizacionu i logističku podršku grada Kragujevca i gradskih javnih preduzeća i službi.

– Bazar je organizovan tematski, naredne četiri nedelje, na platou BIC-a, u vremenu od 8 do 12 časova. U nedelju, 16. juna, biće izloženi suveniri, 23. juna nakit, 30. juna tekstil, tkanine i ručni radovi i 7. jula hrana i piće. Biće to izložbeno prodajni bazar, a ideja je potekla od ovog Udruženja, jer se veliki broj žena javljao upravo nama sa željom da nam pomognu u plasmanu proizvoda iz oblasti starih zanata i ručne radinosti – rekla je predsednica „Vizije“, Biljana Planić.

Sekretar Sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i društvenu brigu o deci, Ivana Todorović, posebno je istakla značaj učešća Centar za razvoj usluga socijalne zaštite „Kneginja Ljubica“, koji će predstaviti radove korisnika Centra, uključujući i radove osoba sa invalidetom, što je od posebnog značaja.

Nema komentara

Odgovorite