Bajaga, Eva Braun, Ritam Nereda… na Arsenal festu

- -
0

Bajaga i Instruktori, Eva Braun, Ritam nereda, Repetitor, KBO! i Pero Defformero pridružili su se izvođačima trećeg Arsenal festa, koji će biti održan 27, 28. i 29. juna u Kragujevcu.

– Arsenal iz godine u godinu postaje sve značajniji, ne samo srpski, nego i regionalni festival, i drago mi je što ćemo i mi konačno naći u toj priči – rekao je Momčilo Bajagić, čiji bend nastupa druge večeri na glavnoj bini, u prostoru na otvorenom Kneževom arsenalu, uz kragujevačke pank veterane KBO! i ranije najavljene legendarne Partibrejkerse i alternativce Kandu Kodžu i Nebojšu.

Iste večeri, na susednom „Garden Stage-u“ sviraju čak tri novosadska benda – uz kultne pankere Ritam nereda i metal-folkere Pero Defformero, nastupiće i ranije najavljeni alternativci Grate.

Poslednje večeri Arsenal festa, u subotu, 29. juna, na glavnoj bini, gde sviraju najpopularniji regionalni pank bendovi i Hladno pivo i Goblini, program završavaju uzdanice beogradske alternativne scene Repetitor. Na „Garden Stage-u“ posle domaćih Popečitelja i kruševačkih rege majstora Zaa na redu je i kultni pop sastav Eva Braun.

Nema komentara

Odgovorite