“Aviončić” otvorio vrata! Odlični uslovi za decu, pristupačno za roditelje (FOTO)

- -
0

“Aviončić”, najveći privatni vrtić u Srbiji, danas je otvorio vrata za posetioce, buduće korisnike i njihove roditelje. Svi prisutni su mogli da se uvere da u “Aviončiću” mogu da dobiju mnogo više nego u drugim ustanovama sličnog tipa – po istoj subvencionisanoj ceni – 3430 dinara mesečno.

Vrtić “Avinočić” nalazi se u nedavno izgrađenom šoping centru “Sava” na Aerodormu. Zaposleni ističu da je to jedini namenski građen objekat. Praktično, još u fazi projektovanja, vodilo se računa o svakom detalju.

“Prostor je u potpunosti prilagođen potrebama dece. Vodilo se računa da se zadovolje najstrožiji svetski standardi, od osvetljenja, do ventilacije, hlađenja i grejanja. Takođe, posebnu pažnju poklanjamo održavanju, koriste se sredstva za dezinfekciju koja su veoma efikasna, ali potpuno neškodljiva za decu. Mališanima su na raspolaganju i kvalitetne “Pertini” igračke”, kaže za Ritam grada glavna vaspitačica “Aviončića” Aleksandra Radojković.

Kada je ishrana u pitanju odabrani su samo renomirani dobavljači. Kuhinja ispunjava oštar HACCPstandard, a ishrana će biti po specijalnom režimu za pravilan rast i razvoj dece.

U “Aviončiću” sa ponosom ističu i da su pažljivo birali kadrove koji će raditi sa mališanima. Kažu da su sastavili kolektiv mladih i ambicioznih ljudi, ali i sa zavidnim iskustvom.

“Trenutno imamo 30 zaposlenih. Kapacitet vrtića je oko 300 mališana, a kada dostignemo određeni nivo popunjenosti nameravano da angažujemo još saradnika”, ističe vlasnik Nikola Vrućinić.

“Aviončić” će raditi po programu koji se jednom godišnje usklađuje i važi za sve predšklske ustanove. Uz to, deci su na raspolaganju i dodatne aktivnostii, poput školice sporta, slikanja, engleskog jezika ili mentalne aritmetika.

Roditelji će dobijati mesečni i godišnji izveštaj o napretku usvajanja i savladavanju planiranih programa, a novina je da će i putem aplikacije na telefonu moći da prate na koji način je dete animirano.

U okviru vrtića postoji i ambulanta sa zubarskom stolicom, a angažovan je i psiholog.

Stručnjaci ističu da je za razvoj deteta, formiranje karaktera i ličnost, veoma važan period do treće godine života i da je upravo iz tog razloga odabir sredine u kome će dete odrastati veoma bitan. Zato je i izbor vrtića značajna odluka, a u “Aviončiću” smatraju da raoditelji koji se odluče za njih čine pravu stvar za svoje mališane.

Nema komentara

Odgovorite