Arena fun factory – kragujevački centar zabave (VIDEO)

- -
0

Arena fun factory - glavna
T.C. „Plaza“ postao je mesto opuštanja građana i građanki Kragujevca, a Arena fun factory, jedan od najposećenijih mesta, od samog početka 2012.godine.

Danas „Arena fun factory“ stalno širi svoju ponudu, i atraktivnim programima zabave promoviše nove mogućnosti za nesvakidašnje iskustvo u našem gradu. Tako su neki od vidova zabave, do juče gledani samo na televiziji i kada napustimo grad, posredstvom „ Arene fun factory“ došli i u Kragujevac.

Bowling predstavlja atrakciju za mnoge, ali i bilijar i streličarstvo. Paintball i laser tag predstavljaju pravu atrakciju noviteta, dok se penjanje na veštačku stenu sasvim sigurno može svrstati u potpuni doživljaj za najmlađe, ali one malo starije. U svim sportovima održavaju se i različiti turniri tokom godine, ali i različite tematske večeri, kao i izbor za miss sporta. Svakodnevni su prenosi različitih sportskih događaja.

U svetu su sve popularniji dečiji sportski rođendani, a zahvaljujući „Arena fun factory“ to je sada moguće i u našem gradu.

Posle šopinga, razgledanja i šetnje, prija piće u kafiću „Arene“, koji se prostire na dva sprata.

Do sada je održano i nekoliko muzičkih koncerata (Bad Copy, Goblini, S.A.R.S., Massimo Savić, Eyesburn, Rambo Amadeus, Gazda Paja…) i žurke (Silent disco, Salsa…)

Atraktivni sportovi i zabava garantuju kvalitetno provedeno vreme u „Areni fun factory“ , pravom kragujevačkom mestu za zabavu.

 

Nema komentara

Odgovorite