APEL GRAĐANIMA BRESNICE: Divlja deponija u blizini ambulante!

- -
0

U gradskom naselju Bresnica u blizini ambulante 3, nalazi se divlja deponija za koju su zaslužni nesavesni građani ovog naselja, koji već dugo unazad na tom mestu odlažu razne vrste otpada.

JKP Šumadija Kragujevac je više puta intervenisala sanirajući i čisteći divlju deponiju koju su građani napravili, čak je i postavljen veliki kontejner – “čamac”, kako bi đubre bilo odlagano na odgovarajuće mesto, međutim i pored toga građani nesavesno ostavljaju otpad na zelenoj površini koja nije predviđena za tako nešto.

Svaka od kuća u ovom naselju poseduje kante ispred kuće koji se redovno prazne, međutim građani ovog naselja, često otpad koji ne žele da odlože u kontejnere ispred svojih kuća bacaju na divlju deponiju na kojoj se često mogu naći i ostaci mrtvih životinja, hemijski, građevinski i drugi otpad kome nije mesto u prirodi.

JKP Šumadija Kragujevac apeluje na građane da štite životnu okolinu i svoj grad, da smeće odlažu u kontejnere koji su za to predviđeni i da ukoliko imaju otpad koji nije za kontejner o tome obaveste njihove ekipe koje će smeće preuzeti na adresi građana.

Nema komentara

Odgovorite