AMSS otvorio novi auto centar u Kragujevcu

- -
0

Auto-moto savez Srbije otvorio je novi Auto centar u Kragujevcu, u Mlavskoj ulici broj 1. Vozači iz Kragujevca i okoline u ovom novom, modernom objektu, mogu na jednom mestu da završe sve poslove vezane za registraciju i korišćenje automobila…

U ovoj novoopremljenoj poslovnici mogu se dobiti međunarodna dokumenta – međunarodna vozačka dozvola, ovlašćenje za upravljanje vozilom u inostranstvu, zeleni karton. Pored toga, na raspolaganju je linija tehničkog pregleda, radi se priprema za registraciju vozila, obavezno, kasko, kao i putno zdravstveno osiguranje. Vozači mogu da se učlane u AMSS, urade sve vrste atesta za putnička, teretna i priključna vozila, ateste za vozila koja koriste TNG i metan, kao i ateste za prepravljena vozila.

Na istom mestu radi se i procena štete, kao ispitivanje i provera vozila. Naravno, AMSS poslovnica u Kragujevcu ima i vozilo za pomoć na putu, odnosno šlepovanje vozila u kvaru ili ostećenih u
saobraćajnim nezgodama.

Svi zainteresovani vozači koji poseduju automobile sa pogonom na tečni naftni gas, u novom objektu AMSS, mogu *potpuno besplatno* da provere zaptivenost gasnog sistema jer curenje gasa može da ugrozi njihovu bezbednost.

Radno vreme AMSS Auto centra u Kragujevcu je od 8 do 16 h, svakog radnog dana.

U okviru tradicionalne akcije “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo” koju AMSS organizuje pred početak zimske sezone, u ovom novom Auto centru, vozači će u naredna tri dana moći da, takođe, potpuno besplatno provere tehničku ispravnost svojih vozila.

Nema komentara

Odgovorite