AIESEC: “Globalno selo” sutra u Kragujevcu

- -
0

U sklopu programa volonterskih i stručnih praksi koji organizuje najveća studentska organizacija AIESEC, u sredu 17. jula od 17 sati u Velikom parku biće održana manifestacija ,,Globalno selo u Kragujevcu”.

“Ukoliko želite da upoznate kulturu Turske, Francuske, Maroka, Tunisa, Ukrajine, Italije, Nigerije i Kine, a da ne napuštate Kragujevac ovo je savršena prilika za vas. Volonteri iz ovih zemalja će predstaviti tradiciju, običaje, kulturu svoje zemlje i omogućiti vam da vidite sve čari njihovih rodnih mesta. Omoguíte sebi prilike da u jednom danu upoznate toliko kultura i uživate u čarima ovogodišnjeg Global Village-a”, navode organizatori.

Živeti raznolikost jeste jedna od glavnih ideja AIESEC-a i putem ovog događaja ljudi imaju mogućnost da osete kako je to živeti negde drugde, van Srbije, kakve običaje imaju drugi, kako razmišljaju, po čemu smo slični, a po čemu se razlikujemo.

“Dođite i budite deo internacionalne atmosfere i duha koji stvaraju mladi, ambiciozni studenti iz svih krajeva sveta”, poručuju organizatori.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Nema komentara

Odgovorite