AIESEC 12. novembra organizuje Youth Speak Forum

- -
0

Organizacija AIESEC ove godine po peti put u Kragujevcu organizuje Youth Speak Forum. Događaj će biti održan 12. novembra u Rektoratu Univerziteta, a početak programa je zakazan za 11 sati.

Youth Speak Forum predstavlja prostor gde mladi koji preuzimaju aktivnu ulogu u našem društvu zajedno sa predstavnicima korporativnog i javnog sektora rade na glavnim kritičnim tačkama rešavanja gorućih problema u Srbiji, istovremeno utičući na Ciljeve Održivog Razvoja, postavljene od strane Ujedinjenih Nacija.

Govornik je Branko Krsmanović, pravnik i menadžer u kulturi, osnivač udruženja “Mladi ambasadori”. On će, kako je najavljeno, iz svog iskustva da ispriča na koje prepreke je nailazio, na koga je mogao da se osloni, kako je rešavao probleme i, ono najvažnije, koliko mu je u tome pomoglo ono što je naučio na fakultetu, a koliki značaj su mu pridavale ostale aktivnosti pored fakulteta .

Takođe kompanija CRH će držati radionice, kao i kompanija Mind Group.

Za učešće na Youth Speak Forumo potrebno je da se prijavite na https://aiesec.org.rs/youth-speak-forum/

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Nema komentara

Odgovorite