Živanović i Savić na Evropskom prvenstvu

- -
5

Atletičari Radničkog, Miloš Savić i Darko Živanović (na fotografiji sa trenerom Vlastom Stevanovićem), braniće boje reprezentacije Srbije na Evropskom ekipnom prvenstvu, koje se sledećeg vikenda (22/23. jun) održava u litvanskom Kaunasu.

Živanović će nastupiti u disciplini 3000 metara stipl, dok će Savić biti član štafete 4×100.

Odmah po povratku iz Litvanije, Savić će se uputiti u turski Mersin, gde se održavaju Mediteranske igre (26-29. jun), a obojica atletičara u konkurenciji su za Univerzitetske igre.

Slične vesti

5 Komentara

 1. Ovo su momci i treneri kojima treba dati novac. Ovo su ljudi iz Kragujevca, oni ostaju ovde. Na zalost, dosli su Beogradjani, Ameri i ostali, odose pare njima, zarad politickih glasova. Ne trebaju nama ni Cavic,ni Udovicic, ni White, samo treba ulagati u mlade kragujevacke talente i davati nasoj deci. Ne brinem se ja za istrosene asove, obezbedili su oni sebi penziju. Sad ljube grb i kunu se u Radnicki. Ma idi..

 2. U pravu s dryze moj, da daju 1’0% onog sto dobijaju ti isti ,ta dvojica pomenutih i jos par klinaca iz atletike bi bili stalno na velikim takmicenjima a svi ti isti sportisti cast izuzecima vaterpolistima mogu olimpiske igre gledati samo na tv-u a oni su na njima bili i predstavljali grad.
  Daje grad Novac ali bi trebao jos vise davati i licno sponzorisati svoje kragujevcane jer ko ce bolje prestvljati grad nego oni sami pravi sumadinci!

 3. Daje grad za atletiku preko 6.000.000 godisnje, ali je sad pitanje da li taj novac uzme predsednik ili da ovim decacima. E 6 MILIONA. Posto znam ko je predsednik atletskog kluba i ceo grad zna o kakvom se coveku radi verovatn zavrsi kod njega i podeli sa njegovim drugarom iz opstine. Rec je o predsedniku Ivanu Pavlovicu Bojadzicu.

 4. Kosarka = 0 kragujevackih igraca – za 4,5 god od kad su ulozene ogrmone pare, nije napravljen ni jedan igraxc iz omladinske skole. Samo se dovode neki sa strane bez angazmana. Rezultat = ispadanje iz ABA lige + ispadanje iz F4 domaceg takmicenja

  Vaterpolo = 0 kragujevackih igraca – sa omladinskom skolom tek pocinje da se radi, treba vremena za igraca. OK, nije problem, sacekacemo. Rezultat = osvajanje kupa koji ni gostujuca TV ne prenosi, a ni ne zna da se igra. Izgubljena titula uz ogromnu finansijsku inekciju.

  Fudbal = 3,4 igraca iz Kragujevca – umesto nasih omladinaca, dovode se igraci iz Pazara, Raske… Rezultat = kupljene utakmice za opstanak.

  Plivanje = “akademij” Cavic = igranje u bazenu iz Metroa uz ogromnu finansijsku podrsku grada + naplata clanarina za 30 min brckanja

  Sve u svemu. BACENE PARE za ljude koji su dosli sa strane, a kragujevacka deca i treneri zapostavljeni. Nadam se da ce neko da snosi odgovornost za protracene pare i slabe rezultate koji su ostvareni uz milione evra koji su ulozeni.

Odgovorite