Veprovi sigurni protiv starog rivala

- -
0

divlji veprovi legionariPBB Divlji veprovi upisali su rutinsku pobedu na gostovanju starim rivalima, ali i velikim prijateljima, Legionares-ima iz Sremske Mitrovice. Cela utakmica protekla je u pravoj sportskoj atmosferi, a pre početka susreta Kragujevčani su poklonili Legionarima uramljeni plakat najave njihovog prvog susreta, odigranog u gradu na Lepenici, 30. avgusta 2003. godine, kada su domaći slavili sa 45:38.

Prva četvrtina protekla je bez poena, iako su Veprovi dva puta bili nadomak end zone, ali su u presudnim trenucima ispuštali loptu. Na drugoj strani, imali su i domaći šansu da poentiraju, ali su Kragujevčani uspeli da se odbrane.

Prve poene na utakmici postigao je Čed Rusinkovič, trčanjem za 20 jardi, a potom je mladi kvoterbek Stefan Stefanović odlično pronašao Treja Mekveja – 14:0. Sjajan posao u odbrani u tom periodu odradio je defanzivni bek Veprova Srđan Đokić, presekavši dva pasa kvoterbeka domaćeg tima.

Po povratku sa poluvremena Mekvej je vratio kikof 85 jardi, a sve dileme oko pobednika rešio je Rusinkovič, posle pasa Stefanovića – 28:0.

Počasne poene za domaće postigao je kvoterbek Tejlor Bed, u poslednjem periodu igre.

Sirmium Legionaries – Kragujevac PBB Wild Boars 7:28 (0:0, 0:14, 0:14, 7:0)

Stadion: FK „Podrinje“. Gledalaca: oko 500.
Kretanje rezultata:
0:7 Čed Rusinkovič trčanje 20 jardi, Srđan Ružić PAT.
0:14 Stefan Stefanović pas 63 jarde ka Treju Mekveju, Ružić PAT.
0:21 Mekvej vraćanje kikofa 85 jardi, Ružić PAT.
0:28 Stefanović pas 8 jardi za Rusinkoviča, Ružić PAT.
7:28 Tejlor Bad trčanje 3 jarde, Marko Đukić uspešan PAT.

Nema komentara

Odgovorite