Veprovi najbrojniji i na užem spisku reprezentacije

- -
0

reprezentacija divlji veprovi

Posle dva mini trening kampa u Kragujevcu i skrimidž meča u Beogradu, selektor reprezentacije Srbije, Dag Atkins, objavio je skraćeni spisak reprezentativaca, na kom su igrači Divljih veprova i dalje najbrojniji.

Među 51 igračem našla su se četrnaestorica Veprova, što je šest manje u odnosu na prvobitni spisak od 75 igrača.

Od 25. do 29. avgusta, reprezentativci će odraditi završne pripreme u Arilju, a od igrača kragujevačkog tima pozvani su: Aleksa Đokić (kvoterbek), Aleksandar Ristić, Mihailo Novaković (raninbekovi), Stefan Đurić, Filip Nedeljković (risiveri), Predrag Šćekić, Aleksandar Jovanović (lajnbekeri), Danilo Mijušković, Milorad Novaković, Branislav Petrović (defanzivni linijaši), Ivan Radojičić, Darko Cvetković, Đorđe Petrović (defanzivni bekovi) i Petar Goić (kiker).

Dejan Janković i Lazar Nikolić su odustali zbog povreda, dok su Dušan Nikolić, Milan Marjanović, Aleksa Stevanović i Miloš Gemaljević otpali sa spiska.

U polufinalu B Evropskog prvenstva, koje se igra u Italiji, „orlovi“ se sastaju sa Švajcarskom, 2. septembra, a u slučaju eventualnog trijumfa, u finalu će odmeriti snage sa pobednikom drugog duela između Italije i Izraela. Plasman u narednu fazu izboriće samo pobednik.

Nema komentara

Odgovorite