Vaterpolisti Radničkog obradovali mališane

- -
1

radnicki-kneginja-ljubicaaPovodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, članovi Vaterpolo kluba Radnički Kon Tiki uručili su danas, u svojim prostorijama, prigodne paketiće deci korisnicima Centra za razvoj usluga socijalne zaštite „Kneginja Ljubica“.

Pored paketića, trener Radničkog Dejan Jovović i igrači Zdravko Radić, Đorđe Filipović i Miloš Miličić, mališanima su poklonili i odeću, a potom su ih obradovali i zajedničkim fotografijama.

Akciju kragujevačkog tima podržao je i kafe „Forum“, a novac je prikupljan i na utakmicama Radničkog sa Partizanom i Banjicom, kao i na humanitarnoj žurki kluba u „Forumu“.

Centar „Kneginja Ljubica“ osnovan je 2011. godine, kao ustanova socijalne zaštite za uspostavljanje, pružanje i razvijanje usluga socijalne zaštite iz nadležnosti lokalne samouprave. Pruža usluge koje zadovoljavaju raznovrsne potrebe korisnika, najviše dece i mladih iz ugroženih porodica i sa problemima u ponašanju. Takođe, Centar organizuje i dnevni boravak za starije osobe, kao i prihvatilište za decu i mlade i žrtve nasilja u porodici, a u okviru ove ustanove svoje aktivnosti obavlja i Centar za mlade.

1 komentar

Odgovorite