Vasiljević: Neka navijači preuzmu klub, Đurđević: Uprava najmanje kriva

- -
1

Posle jučerašnjeg poraza od užičke Slobode na svom terenu, fudbaleri Radničkog 1923 ostali su u opasnoj zoni, ali ih je napustio i predsednik, Nebojša Vasiljević, koji je po završetku susreta podneo ostavku na tu funkciju.

Vasiljević je tokom meča trpeo „prozivke” sa tribina, ali to nije jedini razlog njegovog povlačenja sa mesta prvog čoveka kluba.

– Ogorčen sam igrom i zalaganjem igrača, koji na pružaju ni delić onoga što mogu, a sa druge strane obezbedili smo im sve potrebne uslove. Jednostavno, ovako ne ide, niti fudbaleri čine nešto da se trgnu, niti je sa tribina ta podrška onakva, kakva bi trebalo da bude. U jeku nekih drugih afera, nisam dozvolio da se sa mnom igraju ni pripadnici Policijske uprave, a neću dozvoliti to ni navijačima. Neka slobodno preuzmu klub, da vidimo dokle će uspeti da ga vode, ja znam da je ova Uprava, u kojoj sam i ja bio, uspela da klub iz „beton” lige vrati u elitu, a sve što je potrebno obezbedili smo i u tekućoj sezoni – rekao je Vasiljević za „Sportski žurnal“.

Od pozicije na tabeli, daleko više brine to što su Kragujevčani odigrali katastrofalno, pa će morati mnogo toga da promene u igri, ukoliko žele da ostanu u eliti.

– Mislim da su navijači sa pravom ogorčeni. Jednostavno, posle niza dobrih rezultata nisu navikli na poraze i imaju razloga za nezadovoljstvo. Sa druge strane, mislim da su ljudi iz kluba učinili sve da meni, mojim saradnicima i igračima u ovom trenutku bude dobro, i tvrdim da je njihova odgovornost u ovom trenutku najmanja, a najveća na nama iz struke – smatra Dejan Đurđević, trener Radničkog.

1 komentar

Odgovorite