Valensija hoće Vajta, Nikolić: Početna cena je milion evra

- -
0

KK Radnicki VajtReprezentativac Srbije Marko Kešelj otišao je u Le Man, a francuski Mikael Želabal put Minesote, pa je Valensija u paničnoj potrazi za kvalitetnim pojačnjem na spoljnim pozicijama.

Klub trenera Velimira Perasovića, posle propalih pregovora sa Dionte Krismasom, bacio je oko na Terika Vajta i Tarika Kinskija, s tim što je sjajni član Radničkog, prva opcija. Navodno Valensija, kada je u pitanju Vajt igra na kartu kašnjenja plata.

– Teriko je isplaćen, naš je igrač i sigurno ostaje u Radničkom – decidan je trener Kragujevčana Miroslav Nikolić, koga je interesovanje Valensije „izokola“ za igrača koji ima ugovor prilično razljutilo.

Šta ako vas pozovu?

– Mogu slobodno da pozovu. Neka dođu u Kragujevac. Ne moraju mnogo novca da ponesu, samo ček na kome će biti suma od 1.000.000 evra! To je za početak… A kasnije, kako razgovor bude odmicao ta cifra može da se menja, ali samo naviše – u svom stilu dodaje Nikolić. – Pa gospoda, kad ne znaju, mora znanje da plate. Jel tako? Gde su bili prošlog leta, kad je Vajt bio slobodan igrač? Što ga tad nisu uzeli, nego je došao u Radnički? Pa zato što znamo koji je igrač talentovan, ne samo kada je u pitanju Vajt, ali i što znamo da radimo sa njim kako bi napredovao. Ne moraju meni da veruju ovo što pričam, neka malo pogledaju prethodne sezone – završava Nikolić.

Izvor: Večernje novosti

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite