Tri medalje za takmičare Taekwondo akademije Kragujevac

- -
0

Na 15. “Omega kupu” održanom u hali “Ranko Žeravica” u Beogradu članovi Taekwondo akademije Kragujevac ostvarili su zapažene rezultate. Aleksandra Germanac osvojila je zlatnu medalju, dok su srebrna odličja pripala Pavlu Cvetkoviću i Nikoli Vuloviću.

Na “Omega kupu” ove gdine učestvovao je 51 klub iz 6 zemalja, ukupno 495 takmičara. Taekwondo akademiju Kragujevac je predstavljalo sedmoro takmičara.

Zlato je osvojila Aleksandra Germanac, iskusna takmičarka, koja je i trećeplasirana u ukupnom plasmanu seniorki A klase. Zlato je osvojila u kategoriji seniorki A klase -53 kg. Uzgred, Aleksandra je na osnovu dosadašnjih rezultata, dobila poziv selektora reprezentacije Srbije i od danas je na prvom treningu seniorske reprezentacije.

Srebrne medalje su osvojili Pavle Cvetković u kategoriji pionira B klase -29 kg i Nikola Vulović u kategoriji juniora A klase -68 kg. Obojici je ovo prvo takmičenje na kojem su nastupili.

Naredno takmičenje na kojem učestvuju članovi Taekwondo akademije Kragujevace je Prvenstveno Srbije koje će biti održano 30. marta.

Nema komentara

Odgovorite