Sutra Plivački miting, Čavić promoter

- -
7

Međunarodni plivački miting „Kup Kragujevca 2012“ biće održan sutra, od 10.30 časova, na zatvorenom bazenu Sportskog centra „Park“, u organizaciji Plivačkog kluba Radnički, pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.

Do sada se za učešće prijavilo preko 700 takmičara iz Srbije, BiH, Makedonije i Crne gore, a promoter mitinga je Milorad Čavić.

Ovo je prvi put da Radnički, posle 43 godine postojanja, organizuje ovako veliko međunarodno takmičenje, koje će se održati u sedam starosnih kategorija, pojedinačno i ekipno u disciplinama 50 metara kraul, delfin, prsno i leđno, 200 metara kraul i mešovito i 4×50 metara mešovito i 4×50 slobodno.

7 Komentara

 1. Radnicki ce da otima pare i od grada i od dece, a videcemo kakvi ce rezultati da im budu. Objavite slobodno da svako dete da bi ucestvovalo mora da plati 700dinara. Jel Vam to zabranjeno da objavite ili mozda ne znate?

  • Poštovani Ivice,
   Znali smo da je startnina 700 dinara i nije nam zabranjeno da objavimo bilo šta. Jednostavno taj podatak nije bitno objaviti, pogotovo zbog toga što je na većini plivačkih mitinga, na kojima su naši plivači učestvovali, ista cena startnine, a na nekima je čak i skuplja.

   • Postovani Igore, posto sve znate i sve smete da pisete molim Vas recite mi koliko je PK Radnicki dobio para od grada. Cuo sam da je pola miliona?

    Naravno da treba da se naplacuje kotizacija, ali zasto neka deca iz Kragujevca placaju a neka ne placaju. Kad vec grad placa klubu “organizaciju” zasto sva deca iz Kragujevca se ne oslobode kotizacije nego samo neka?

  • ko tebi sta otima, paranoiku? verovatno si za da tu bude pasnjak i da gadjamo svrake kamenjem. da se vi nesto pitate, ovo bi bilo grad pecenja, metalokobasicara i neradnika.

 2. Nije ovo oglasna tabla pa da se pisu informacije o placanju kotizacije za plivace.
  Ali deca iz Kragujevca ne treba da placaju jer im skole plivanja dovoljno uzimaju a i grad je platio celu ovu manifestsaciju.
  Ipak dobra tema za neki ozbiljniji tekst o parama u plivanju.
  p.s.Srbija nikada nije imala nijednog plivaca, jer nema KLUB, sve su ovo SKOLE PLIVANJA ZA PRAVLJENJE PARA, i takve skole traze pomoc grada i bazena.
  Cavic nije naucio da pliva u Srbiji.

 3. Upravo tako, nije ovo oglasna tabla da se kace informacije o kotizacijama za takmicenje, a ovaj tekst o najavi takmicenja je sasvim korektan, pa nije ni razlog da se pisu gluposti o otimanju para…uostalom, deca iz Radnickog i ne placaju kotizaciju. Uostalom, kod nas je uobicajeno da se pljuje po pozitivnim stvarima, a sada je ocigledno na redu KUP Kragujevca…Ej, Srbijo…

Odgovorite