Sušica i zvanično novi srpskoligaš

- -
0

Pobedom u poslednjem kolu u duelu sa Šumadijom iz Toponice (2:1) i uručenjem pehara za osvojeno prvo mesto u Šumadijsko-raškoj zoni, ekipa Sušice i zvanično je promovisana u novog člana Srpske lige „Zapad“.

Sušica je završila sezonu ubedljivo na prvom mestu sa 63 boda, osam više od drugoplasiranje kraljevačke Sloge.

Na igralištu u Grošnici, gde je Sušica bila domaćin ekipi Šumadije iz Toponice, priređena je promocija novog srpskoligaša. Na maloj svečanosti pre početka utakmice, kapitenu Sušice Vladimiru Bati Božoviću pobednički pehar uručio je Žarko Stevanović, predsednik Fudbalskog saveza grada Kragujevca i tom prilikom čestitao Sušičanima na osvojenom prvom mestu i poželeo im puno uspeha u višem rangu takmičenja.

Sušica je sezonu okončala sa 19 pobeda šest remija i samo jedan poraz. Kapiten ekipe Vladimir Bata Božović izuzetno je zadovoljan postignutim.

“Očekivali prvo mesto, jer smo imali dobru ekipu sa iskusnim igračima. Najbolje smo se pokazali, napravili veliku prednost u odnosu na naše konkurente za prvo mesto i zasluženo prvi stigli na cilj i obezbedili ulazak u Srpsku ligu. Sa svojim iskustvom pomogao sam ekipi koliko sam mogao, bio sam vođa, a igrači su me slušali i rezultat nije izostao. Odlučilo je naše iskustvo na čelu sa vrednom upravom. Čekaju nas velike obaveze, ali prvo da proslavimo ovaj uspeh, pa ćemo onda razgovarati kako ćemo u Srpskoj ligi”, kazao je Božović.

Nema komentara

Odgovorite