“Supernova” generalni sponzor “Veprova”

- -
0

Brend kablovskih usluga “Supernova” postao je generalni sponzor Kluba američkog fudbala “Wild Boars” iz Kragujevca, pa će najtrofejniji srpski tim u predstojećoj sezoni u svoj naziv dodati i ime mladog kablovskog operatora – Supernova Kragujevac Wild Boars.

Supernova je prisutna širom Srbije i sa ponosom objedinjuje više od 300.000 korisnika interneta i televizije, dok su Veprovi u svojoj branši neprikosnoveni sa devet pehara šampiona Srbije, od čega četiri uzastopna u poslednje četiri godine. Uz to, godinama unazad Šumadinci se nadmeću i u CEFL ligi, sa najjačim evropskim klubovima.

“Prepoznali smo uspeh koji su Veprovi zabeležili izvanrednim utakmicama na terenu i samim tim zapažene rezultate koji nisu izostali. Svakako najvažniji faktor zbog kojeg smo se odlučili da podržimo Veprove je zajednička opredeljenost ka istim vrednostima – kvalitetu i istrajnosti. Supernova je mlad brend koji se prošle godine pojavio na domaćem tržištu, a glavni adut kojim se vodimo u tržišnoj utakmici su kvalitetne usluge koje pružamo našim korisnicima i od toga ne odstupamo. O kvalitetima Veprova i volji da pobeđuju najbolje govori činjenica da su do sada čak devet puta osvojili titulu prvaka Srbije i smatramo da smo odabrali pravi trenutak da im pružimo podršku na putu ka jubilarnoj desetoj tituli”, rekao je Davor Sakač, direktor marketinga Supernove.

I aktuelni šampioni države saglasni su u oceni da je kvalitet spojio ova dva brenda.

“Divlji veprovi u poslednjih par godina nisu imali generalnog sponzora, tako da nas posebno raduje činjenica da je Supernova u nama prepoznala pravi klub koji dostojno reprezentuje svoju zemlju širom Evrope. Ovo sponzorstvo je velika stvar za funkcionisanje našeg kluba i zahvalio bih se Supernovi što je postala naš partner i saradnik. Uz ambicije Supernove koja teži ka tome da postane najprepoznatljivi brend u Srbiji, može se reći da imamo isti cilj”, istakao je Marko Vujanac, predsednik Divljih veprova.

On je dodao da veruje da će ime Supernove dodatno promovisati klub i američki fudbal uopšte, da će podići rejting takmičenja i nivo interesovanja, ali i da će promocija ići i u drugom smeru.

“Predstavljamo Srbiju, a i Supernovu, u Centralno-evropskoj ligi, gde smo jednom bili šampioni i odigrali još nekoliko finala. Na krilima saradnje sa Supernovom, ove godine ćemo pokušati da ponovimo, pa čak i popravimo, dobre partije od lane, u nadmetanju sa najboljim evropskim timovima iz Austrije, Švajcarske, Poljske, Francuske, Italije, Danske, Švedske, Turske i Rusije. Ne treba posebno napominjati da će, kao i u svih 15 dosadašnjih Prvenstava Srbije, cilj biti titula i da se nadamo da ćemo zajedno sa Supernovom u Kragujevac doneti jubilarni deseti pehar ovog takmičenja”, zaključio je Vujanac.

Nema komentara

Odgovorite