„Studenti“ olimpijcima u čast započinju novi juriš na titulu

- -
0

ekonomac benfika matijevic (2)

Ekonomac započinje novu sezonu u Prvoj futsal ligi Srbije i pohod na još jednu titulu, večeras od 19 časova, u hali „Jezero“, protiv Letećeg Holanđanina iz Vrbasa.

Čelnici kragujevačkog kluba, ceneći da je nastup na Olimpijskim igrama nešto najuzvišenije u karijeri svakog sportiste, želeći da iskažu maksimalno ljudsko i sportsko divljenje takvom ostvarenju, svim kragujevačkim učesnicima nedavno završenih igara u Riju, neposredno pred početak susreta uručiće poklone.

Znakom pažnje „studenti“ će se zahvalnost na blistavim trenucima:

– košarkašici Jeleni Milovanović, članici reprezentacije Srbije koja je osvojila bronzanu medalju

– Urošu Stevanoviću i Vladimiru Radoviću, treneru i fizioterapeutu vaterpolo reprezentacije Srbije koji su osvojili zlatnu medalju

– Bojanu Peroviću, članu stručnog štaba ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, koja je stigla do srebra

– strelcima Stevanu Pletikosiću i Milutinu Stefanoviću.

– Takođe, smatramo da su veoma značajni i nastupi naših sugrađana, MarijaneVeljović i Vladimira Simonovića, koji su u Riju delili pravdu na teniskim, odnosno, odbojkaškim terenima, a koji će se takođe naći u grupi pomenutih sportista i sportskih stručnjaka. Na isti način želimo da odamo priznanje i Draganu Ristiću, strelcu – paraolimpijcu, koji se trenutno nalazi na igrama u Riju. Da pozdravimo naše sportske dragulje i zajednički krenemo u osvajanje nove šampionske titule, vaš KMF „Ekonomac“ – navodi se u saopštenju Ekonomca.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite