Spalević: Ako Marjanović ode igraću i za džabe u Radničkom

- -
0

fk radnicki spalevic slobodaPo prvostepenoj odluci Arbitražne komisije, Darko Spalević ostaje i dalje u Radničkom.

Tako je u teoriji, još bez potvrde u praksi, jer i poslednji pokušaj da se stvari vrate u normalu, prilikom razgovora iskusnog napadača i predsednika Milenka Marjanovića, nije doneo razrešenje situacije.

Spalević može da se priključi ekipi i nastavi sa radom, kako bi se što bolje pripremio za nastavak prvenstva. Celokupnu situaciju možemo da ostavimo po strani, potrebno je da se izvini saigračima i stručnom štabu, ne mora to da čini članovima Upravnog odbora, a neka sam odluči da li i navijačima. To je jedini ispravan put, u interesu kluba i Spalevića – smatra Milenko Marjanović, prvi čovek Kragujevčana.

Na osnovu komunikacije koju je u poslednje vreme imao sa kapitenom, predsednik Radničkog smatra da je Spalević izgubljen i za fudbal i za sadašnji klub, za koji ga ugovor vezuje do leta 2014.

Da li po savetima nekih drugih ili nekom sopstvenom nahođenju, Spalević se odlučio da vodi rat. I to rat protiv Radničkog, saigrača, navijača i grada Kragujevca, što svakako ne može da bude dobro, pogotovo ako se zna da je već izgubio jednu borbu, a dokumentacija iz koje se sve vidi, jasno upućuje da nerealna htenja ne može nikako da realizuje – zaključuje Marjanović.

Darko Spalević ima drugačije viđenje situacije.

Odluka Arbitražne komisije je skandalozna, utemeljena na faslifikatima, koje su dostavili ljudi iz Radničkog. Uskoro ću sa time izaći pred znatno širu javnost, u tome sigurno da ima i elemenata krivičnih dela. Moraće da se objasni i ko je 13. jula prošle godine, u moje ime i falsifikovavši moj potpis od filijale PIO u Kragujevcu, za koju do skora nisam znao ni gde se nalazi, tražio određenu dokumentaciju!?  Imao sam pozive pojedinih TV stanica da sve to obelodanim i sigurno je da ću to i učiniti – sa dosta gneva nagovestio je Darko Spalević.

Ako je suditi po Spalevićevoj priči, sve više mesta zauzima i relacija ličnih odnosa sa predsednikom kluba Milenkom Marjanovićem:

Sigurno neću igrati dok je Marjanović u Radničkom. Ne dozvoljavam da me bilo ko ucenjuje, nije sporan novac niti bilo šta drugo, već konkretno on. Ako treba, igraću i bez para za Radnički, onog trenutka kada Marjanović više ne bude u klubu. Poziva se na to da sam unapred naplatio ono što mi pripada po ugovoru, ali ne želi da prihvati istinu da su u tu sumu u najvećoj meri uključena prethodna dugovanja. Čak i igrači koji su došli nedavno, dobijaju znatno više od mene, pa se oko toga ne diže prašina.

Izvor: Sportski žurnal

Nema komentara

Odgovorite