Rvači Radničkog ostali bez plej-ofa

- -
0

Rvači Radničkog ostali su bez plasmana u plej-of, pošto su poraženi na gostovanju direktnom konkurentu za osvajanje četvrtog mesta, ekipi Sente, rezultatom 4:3, u pretposlednjem kolu Prve lige Srbije.

Kao što rezultat to govori, neizvesno je bilo sve do samog kraja. Anakijev je bez borbe doneo svom timu vođstvo, jer Senta nije imala takmičara u kategoriji do 55 kilograma. Prednost je duplirao sjajni Dimitrijević, koji je u meču do 60 kilograma lako savladao Hortija.

Umalo da Kragujevčani povedu sa 3:0, jer je Jovanović dobio prvu rundu protiv Nađa (3:0) u konkurenciji do 66 kg, ali je rvač Sente uspeo da preokrene i smanji na 2:1, a rezultat je bio izjednačen posle meča do 74 kg, u kojem je Molnar tuširao Živkovića u četvrtom minutu.

Todorović vraća prednost Radničkom pobedom nad Šeferom u meču do 84 kilograma, ali potom Lipaja u odličnoj borbi do 96 kg pobeđuje Srejića i postavlja novo izjednačenje, a pobedu domaćem timu donosi Varga, trijumfom nad Cvijovićem (do 120 kg).

Radnički je u dosadašnjem toku prvenstva sakupio 14 bodova i nalazi se na deobi šestog meča sa Potisjem, a u poslednjem kolu, koje je na programu sledećeg vikenda, dočekuje osmoplasiranu ekipu Novog Sada.

Nema komentara

Odgovorite