Rukometašice Srbije igraju dve utakmice u Kragujevcu

- -
0

rukometasice srbijaŽenska rukometna reprezentacija Srbije, koja je osvojila četvrto mesto na Evropskom prvenstvu u Beogradu, u okviru EHF nedelje nacionalnih timova odradiće mini pripreme u Kragujevcu, od 18. do 23. marta.

Za to vreme Srbija će odigrati i dva prijateljska meča sa reprezentacijom Makedonije, u hali „Jezero“. Prvi susret zakazan je za 21. mart, od 18 sati, a drugi je na programu dva dana kasnije, sa početkom u 14 časova, uz direktan prenos na RTS-u.

Selektor ženskog nacionalnog tima Srbije, Saša Bošković, objavio je danas i spisak od 22 igračice na koje računa, a među njima je i Kragujevčanka Marija Lojpur, koja trenutno nastupa u makedonskom Vardaru.

Kragujevačka publika moći će da vidi sledeće igračice:

Golman: Katarina Tomašević (Turingen, Nemačka), Jovana Risović (Maks sport) i Ana Kačarević (Naisa).

Levo krilo: Svetlana Ognjanović (Mec, Francuska), Jelena Nišavić (Zaječar), Jovana Bartošić (Jagodina).

Desno krilo: Katarina Krpež (Krim, Slovenija), Ivana Milošević (Jagodina), Maja Luković (Crvena zvezda).

Pivot: Slađana Pop-Lazić (Benzanson, Francuska), Dragana Cvijić (Budućnost Podgorica), Marija Lojpur (Vardar, Makedonija).

Bek: Sanja Damnjanović (Podravka, Hrvatska), Biljana Filipović (Uškodar, Turska), Jelena Erić (Astrahanočka, Rusija), Jovana Stoiljković (AVR, Francuska), Andrea Lekić (Đer, Mađarska), Kristina Liščević (Mec, Francuska), Marina Dmitrović (Vardar, Makedonija), Jelena Popović (Benzanson, Francuska), Ivana Filipović (Mio Bjanos, Francuska), Jelena Živković (Budućnost Podgorica).

Nema komentara

Odgovorite