Rukometaši Radničkog započeli pripreme

- -
0

Rukometaši Radničkog su nakon protekle burne sezone u kojoj su deobom prvog mesta ostali uskraćeni da ove godine nastupaju u najvišem rangu takmičenja, započeli pripreme za narednu sezonu u kojoj ambicije ostaju nepromenjene, a to je borba za najviši plasman.

„Cilj je da iz treninga u trening,utakmice u utakmicu napredujemo kao tim i načinimo korak više u odnosu na prethodnu sezonu. Kompletne pripreme i trenažni proces ćemo obaviti u Kragujevcu, gde imamo sve uslove za rad. Planirano je odigravanje desetak kontrolnih mečeva do početka prvenstva, gde ćemo brusiti formu i uigrati se za sve napore koji nas očekuju“, jasan je šef stručnog štaba Dragan Študer.

Osvrt na očekivanja u predstojećem prvenstvu je izneo i kapiten Miloš Stevanović.

„Nakon pauze od skoro mesec dana, slobodno mogu reći da smo željno isčekivali da krenemo sa pripremama i svim onim izazovima koji stoje pred nama. Siguran sam da ćemo opet biti dovoljno kvalitetna i konkurentna ekipa, koja će napasti sam vrh tabele, obzirom da je zadržana okosnica tima i da smo iskusniji za godinu dana”, kazao je Stevanović.

Iz kluba su u letnjoj pauzi otišli Nemanja Vuković i Bojan Tomić.

Nema komentara

Odgovorite