Reprezentativci oduševljeni kragujevačkom streljanom

- -
0

streljana reprezentativciDeo streljačke reprezentacije Srbije završio je pripreme na novom strelištu u Kragujevcu, jedinom u Srbiji na kome može da se gađa malokalibarskim oružjem na 50 metara i preko zime!

Na priremama su bili olimpijci pištoljem Andrija Zlatić (SK Aleksa Dejović) i Damir Mikec (SK Policajac), kao i dvoje olimpijaca puškom Andrea Arsović (Partizan) i Nemanja Mirosavljev (Novi Sad). Sa njima su radili lični treneri Aleksandar Zlatić, Dragan Donević i Dragan Marković.

– Strelište je izvanredno, pruža prave uslove za rad – kaže Dragan Donević, trener Andree Arsović u Partizanu. – Zahvaljujemo se Sportskom centru „Mladost“ u čijem je objektu ova streljana, Stevanu Pletikosiću, Milutinu Stefanoviću i ostalim članovima kluba „Čika Mata“ na izuzetnom gostoprimstvu, kao i OKS koji finansira prireme i takmičenja olimpijskih kandidata u programu za Rio 2016.

Srpski strelci se pripremaju za prvi Svetski kup u sezoni u Koreji, od 2. do 10. aprila.Učestvovaće puškom Ivana Maksimović („Novi Beograd Ušće“), Andrea Arsović (Partizan) i Nemanja Mirosavljev (Novi Sad) i pištoljem Zorana Arunović i Jasna Šekarić (Crvena Zvezda), Bobana Veličković (Bor 030), Damir Mikec (Policajac) i Andrija Zlatić („A. Dejović“).

Nema komentara

Odgovorite