Reprezentativac Slovenije pojačao Ekonomac

- -
0

ekonomac alen feticTalentovani reprezentativac Slovenije Alaen Fetić, prvo je pojačanje najtrofejnijeg srpskog tima, Ekonomca.

Fetić se nametnuo kvalitetnim partijama u dresu sa nacionalnim grbom, kao i u prvaku Slovenije, Litiji, a potom i u Makarskoj.

Iako tek dvadesetdvogodišnjak, već poseduje zavidno iskustvo, jer je učestvovao u svim značajnijim utakmicama reprezentacije Slovenije i ostavio veliki pečat u osvajanju nekoliko šampionskih titula sa Litijom.

– Nije mi mnogo vremena trebalo da prihvatim ponudu Ekonomca, jer sam siguran da ću u organizivanom i ambicioznom klubu napredovati i steći još veću afirmaciju, kroz stalna učešća u evropskim nadmetanjima. Već sam se smestio u Kragujevcu i upoznao sa organizacijom i ljudima koji vode klub. Sa predsednikom kluba prof. dr Veroljubom Dugalićem sam brzo našao zajednički jezik i lako smo postigli dogovor o saradnji, s obzirom da je reč o velikom zaljubljeniku i vizionaru futsala. Već na prvi pogled uverio sam se da su priče koje se odnose na profesionalizam u ovom klub tačne i da nije slučajno to što su „studenti“ među 10 ekipa u Evropi rekao je Fetića.

Prof. dr Veroljub Dugalić smatda da je angažovanjem slovenačkog reprezentativca dodatno pojačana konkurencija i da će uz još neko pojačanje njegov tim biti bliži cilju – plasmanu na fajnal-for Lige šampiona.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite