Raduljica, Rakočević i Smiljanić delili medalje u Kragujevcu

- -
0

foka raduljica rakocevic

Takmičarska sezona mlađih selekcija Košarkaškog saveza centralne Srbije završena je juče, svečanom dodelom priznanja najuspešnijim ekipama, u ženskoj i muškoj konkurenciji, u kragujevačkoj hali „Gordana Goca Bogojević“.

Medalje i pehare mladim košarkašima uručili su reprezentativac Srbije, Miroslav Raduljica, i bivši članovi naše nacionalne selekcije, Igor Rakočević i Aleksandar Smiljanić.

Od kragujevačkih timova, najviše priznanja pobrao je Sportski klub Foka, koji je imao najbolje timove u Kvalitetnoj ligi centralne Srbije u mini basketu, mlađim pionirima, pionirima i kadetima. Kragujevačkim klubovima pripala su i tri druga mesta – Šumadiji 1991 kod mlađih pionira, Kragujevcu 96 kod pionira, a Basket topu kod kadeta.

Ekipa Kragujevac 96 takmičila se u Kadetskoj ligi Srbije, dok je Radnički 1950 predstavljao naš grad u najjačoj Juniorskoj ligi.

Među devojčicama istakao se ŽKK Radnički, koji je osvojio prva mesta u kategoriji mlađih pionirki, pionirki i juniorki, a dok su se kadetkinje nadmetale u Kadetskoj ligi Srbije.

Nema komentara

Odgovorite