Radničkom bronza i viši rang

- -
0

kvk radnicki

KVK Radnički osvojio je bronzanu medalju na Fajnal-foru Druge lige Srbije, u Subotici, pobedom nad Jezerom iz Bele Crkve, rezultatom 10:6. Kragujevčani su se ujedno plasirali u Prvu B ligu Srbije, u kojoj će se takmičiti u predstojećoj sezoni, najverovatnije od novembra.

Šumadinci su bili najmlađi tim na takmičenju, sa samo dvojicom osamnaestogodišnjaka, dok su kostur činili dečaci uzrasta od 16 i 17 godina. Nedostatak iskustva nadoknadili su dobrom formom, tehničkom potkovanošću i taktičkom pripremom trenera Tihomira Nikolića.

Kako je meč za treće mesto odmicao, tako je prednost Radničkog rasla, a konačan rezultat mogao je da bude i ubedljiviji da na golu Jezera nije bio izuzetno raspoloženi Stojanović, koji je odbranio nekoliko odličnih šansi.

Najefikasniji u timu Radničkog bio je Stefan Šilobad sa tri gola, po dva su dodali Nemanja Stojanović i Vukašin Ganić, a u strelce su se upisali i Nemanja Mladenović, Ivan Bogdanović i Nemanja Radovanlija. Na drugoj strani po dva gola postigli su iskusni internacionalac Dušan Talaja i Miljan Đurić.

Jezero – Radnički 6:10 (1:2, 2:3, 1:2, 2:3)

SUBOTICA – SRC „Prozivka“. Gledalaca: 100. Sudije: Nastasija Knežević (Novi Sad) i Vladimir Žukić (Zrenjanin).

JEZERO: Stojanović, Đak, Mitrović, Šalković 1, Đurić 2, Joksimović, Tucović, Ilić, Radenković, Talaja 2, Selaković 1, Milić, Luketić. Trener: Miodrag Ivanović.

RADNIČKI: Đerković, Mladenović 1, Ne. Stanojević 2, Ganić 2, Ni. Stanojević, Bogdanović,  Tanasijević, D. Šilobad, S. Šilobad 3, Radovanlija 1, Panić, Đurđević,Ostojić, Virijević. Trener: Tihomir Nikolić.

Nema komentara

Odgovorite