Radnički promovisao školu rukometa

- -
0

U cilju popularizacije rukometa i ukazivanja na značaj ovog trofejnog, olimpijskog sporta, treneri mlađih kategorija Radničkog nastavili su sa promotivnim aktivnostima.

Poslednja promocija rukometa u ovoj sezoni održana je OŠ „Dragiša Luković Španac“. Veliko interesovanje da se bave rukometom pokazali su učenici trećeg i četvrtog razreda.

“U skladu sa jasnom, unapred definisanom i veoma modernom strategijom kluba da se posveti stvaranju kvalitetnih igrača u svojoj besplatnoj školi rukometa i ove godine je počeo upis novih, mladih članova kluba. Mališani 2010/2011 godiše su ciljna grupa upisa, koji je propraćen animacijama čiji je cilj da deca učestvuju u realizaciji mnogih vežbi i kroz njih, pokažu svoj talenat za rukomet. Sada smo posetili OŠ „Dragiša Luković Španac“ gde su nas đaci trećeg i četvrtog razreda prijatno iznenadili svojim talentom i voljnim momentom. U planu je da se rukomet kao jedan od najpogodnijih sportova za dobar motorički razvoj, deci predstavi u što većem broju kragujevačkih osnovnih škola kada će deca moći da postanu članovi rukometnog kluba Radnički”, jasan je trener omladinske škole Radničkog Verko Radosavljević.

Treninzi novih polaznika u pomenutoj školi će se održavati sredom i petkom u terminu od 19 časova.

Nema komentara

Odgovorite