Radnički 1923 proslavio slavu

- -
0

fk radnicki slava 2013Obredom presecanja slavskog kolača, Fudbalski klub Radnički 1923 obeležio je dnas svoju slavu, svetog Jovana Krstitelja, u prostorijama restorana „Jezero“.

Kragujevački klub je slavu proslavio po 90. put u svojoj dugogodišnjoj istoriji, nastavljajući tradiciju svojih osnivača, a svečanosti su prisustvovali članovi rukovodstva kluba, stručni štab, fudbaleri kao i mnogobrojni prijatelji i saradnici kluba.

Domaćin današnje slave bio je gradonačelnik Kragujevca, Veroljub Stevanović, koji se zahvalio svim prisutnima, uz obećanje da će rezultati kluba u narednom periodu biti mnogo bolji.

– Proslavljamo našu slavu 90 godina, i to nije malo. To je veliko, značajno i obavezuje. Prolazili smo i prolazimo kroz specifične trenutke. Mislim da pokazujemo snagu u ovim teškim trenucima i da ćemo da istrajemo. Radnički je imao teških trenutaka u svojoj istoriji i uvek je bilo snage u ljudima da iz toga izađe – rekao je Stevanović.

Gradonačelnik Kragujevca potom je predao kolač i domaćinstvo za sledeću godinu članu Upravnog odbora, Milenku Marjanoviću.

Nema komentara

Odgovorite