Radnički 1923 – Javor 1:2

- -
4

U poslednjem meču jesenjeg dela sezone fudbaleri Radničkog 1923 dočekuju ekipa Javora iz Ivanjice, a tekstualni prenos možete pratiti u okviru ove vesti.

Radnički 1923: Knežević, Varjačić, Fejsa, Otašević, Milošević, Nedović, Petronijević, Petrović, Milošković, Đuričković, Spalević.

Javor: Nikolić, Milović, Momčilović, Novaković, Vlasić, Ostojić, Vidić, Milinković, Eliomar, Milovanović, Josović.

6. minut: Prvi udarac ka golu uputio je Eliomar sa nešto više od 20 metara, ali je Knežević sigurno intervenisao.

7. minut: Eliomar je dobro centrirao sa desne strane ka Josoviću, koji je nadskočio Varjačića i sa nekih pet metara šutirao glavom tik pored stative.

22. minut: Igra se uglavnom na sredini terena, Radnički ima blagu inicijativu, ali još uvek nije stvorio ozbiljniju šansu.

26. minut: 1:0 za Radnički. Đuričković je sjajno izveo korner sa desne strane, a Željko Milošević umakao čuvarima i glavom zakucao loptu u mrežu.

40.minut: Prvi žuti karton na utakmici dobio je igrač Javora, Milan Milinković.

Poluvreme: 1:0 za Radnički.

Počelo je drugo poluvreme.

50. minut: Žuti karton dobio je igrač Radničkog, Dušan Petronijević.

60. minut: 1:1. Milovanović je umakao igračima Radničkog, koji su sugnalizirali ofsajd, ali pomoćni sudija nije podigao zastavicu, pa je napadač gostiju lob udarcem poslao loptu iza leđa golmana Kneževića.

62. minut: Žuti karton dobio je i Petar Đuričković.

67. minut: Prva izmena u ekipi Javora. Umesto Josovića ušao je Mišić.

69. minut: Izmena i u ekipi Radničkog. Umesto Đuričkovića ušao je Simović.

74. minut: Druga izmena u Radničkom. Umesto Stefana Nedovića ušao je Sikimić.

80. minut: Žuti karton dobio je igrač Javora Ostojić.

84. minut: Poslednja izmena u ekipi Radničkog. Umesto Varjačića ušao je Zoranović.

85. minut: Druga izmena u Javoru. Umesto Milinkovića ušao je  Đokić.

89. minut; 1:2. Gosti iz kontranapada dolaze do vođstva i po svemu sudeći bodova na stadionu “Čika Dača”. Milovanović je lepo centrirao sa leve strane, ka Eliomaru koji je bio sam na drugoj stativi i rutinski loptu poslao u mrežu Radničkog.

Kraj! Radnički – Javor 1:2.

4 Komentara

  1. Samo mi nije jasno po kojim kriterijumima Djurdjevic bira igrace, jer ocigledno da polovina istih ne poseduje kvalitet za prvih jedanaest,a u prilog tome govore i rezultati koje je postigao od kada je na klupi Radnickog…Kada ce covek da uvidi, da njegove izmene ne samo da ne donose boljitak u rezultatu, nego da prikazuju i igru u ocajnom izdanju .

  2. ovo danas je bilo jezivo pa ljudi jednostavno nemogu da se sastave,sa izuzetkom Spalevica i Milosevica!!!!!!!

    • Koliko vidim opet će da troše naše pare i dovešće neke islužene igrače a naravno u tim transferima će se lepo utaliti.Shvatite jedno dosta nam je više nekih Svojića Sikimića Fejse Radovanovića i mnogih drugih koje ste doveli ove godine.Ne znam gde igraju Božović Ristić nadite ih i molite ih da se vrate u klub a za Lepovića svi vi iz uprave i bivši predsedsednik da idete u Jagodinu da gurpno ljubite u d… PALMU dok ne pristane da ga vrati u Radnički.

Odgovorite