Pregršt medalja za mlade karatiste “Juniora”

- -
0

Na kvalifikacionom turniru u u borbama i katama za mlađe uzraste, održanom u Čačku, karatisti kragujevačkog “Juniora” postigli su zapažene rezultate. Nastupilo je 650 takmičara iz 60 klubova, a članovi ,,Juniora” okitili su se sa ukupno 22 medalje.

Kragujevački karate klub “Junior” na ovom kvalifikacionom turniru predstvljalo je 30 takmičara u različitim starosnim kategorijama. U Kraujevac su se vratili 11 zlatnih, dve srebrne i devet bronzanih medalja.

Treneri Radenko i Veljko Smolovića ističu da su takmičari pokazali visok nivo forme i imali odličnu saradnju sa trenerima u sprovođenju taktike.

“To nam daje dobre nade za državno prvenstvo koje se održava u Kragujevcu 22. i 23. marta. Po broju osvojenih medalja klub je zauzeo drugo mesto od 60 klubova”, kaže Smolović.

Iz kluba je saopšteno i da su dan ranije na Školskom državnom prvenstvo u Pančevu takođe ostvareni odlični rezultati u konkurenciji 245 škola. Zlatnu medalju osvojila je Katarina Simić, dok je bronzanim odličijem takmičenje završio Nikola Maslak.

Nema komentara

Odgovorite