Porvatnik Tomić veliko pojačanje RK Radničkog

- -
0

Još jedno u nizu pojačanja Rukometnog kluba Radnički je povratnik Bojan Tomić (25), ubojito desno krilo, koje se vraća posle sjajne sezone u Mokroj Gori.

Sportski direktor muške selekcije Randičkog, Aleksandar Ilić, istakao je da je angažovanje Tomića veliki uspeh za Radnički, kako zbog igračikih, tako i ljudskih kvaliteta.

– On je igrač koji će samo poboljšati već prisutnu, izuzetnu atmosferu koja vlada u ekipi. Tomićev povratak je jako bitan za tim, naš stil igre i njegovu želju da se predstavi na najbolji način u predstojećoj sezoni. Dobili smo još jednog lidera koji će svojim kvalitetom, brzinom i iskustvom znatno pobolšati kvalitet igre, što će kod mlađih igrča dodatno uticati na samopouzdanje i borbenost. Verujem da će publika uživati u dinamičnoj i lepoj igri – jasan je kaže Ilić.

Tomić  je rukometom počeo da se bavi sa sedam godina, a u karijeri je pored Radničkog igrao za mađarski Balmazujvaroš i Dabas, kao i Mokru Goru.

– Drago mi je da sam se vratio u Kragujevac, da sam ponovo tu da uradim sve da budemo tamo gde zaslužujemo. Prelep je osećaj igrati u svom gradu i pred svojim navijačima. Treniramo više od pola superligaških ekipa, tako da imamo prava na najveće ambicije, a to je ulazak u Super ligu i nadam se da ćemo u isto vreme sledeće godine pričati o plej-ofu – poručio je Tomić.

Nema komentara

Odgovorite