Poraz rukometašica u Aranđelovcu

- -
0

Rukometašice Radničkog 1964 su u okviru 13. kola Prve lige Zapad poražene od vodeće ekipe na tabeli Bekament BB 2 rezultatom 26:23 (13:8).

Početak utakmice je pripao domaćim igračicama koje su držale konstantno vođstvo. U nekoliko navrata su Kragujevčanke prilazile, ali je od 20. na terenu dominirao domaćin sve do maksimalnih 7 razlike u 26. minutu (13:6). Ipak, na poluvreme se otišlo sa, za gošće podnošljivih 13:8.

Drugi deo igre je išao u sličnom smeru do 45.minuta i vođstva Bekamenta 20:15. Tada se igračice Radničkog bude i sa par neuhvatljivih kontri Jovane Blagojević i Anje Vlašković dolaze do izjednačenja u 51. minutu (21:21). U sledećih nekoliko minuta je viđena prava drama na terenu, ali je ipak presudilo iskustvo Aranđelovčanki koje rešavaju susret rezultatom 26:23.

Stiče se utisak da su igračice Radničkog oslabljenje neigranjem dve standardne prvotimke Tijane Petrović i Milice Đorđević mogle i do povoljnijeg rezultata, ali promašena 4 sedmerca i nekoliko grešaka su rezultirale pobedom lidera na tabeli.

U redovima domaćina najefikasnija je bila Tamara Preković sa 12 pogodaka, dok su u Radničkom najraspoloženije bile Natalija Mikić sa 6 i Jovana Blagojević sa 5 postignutih golova uz i večeras odličnu Jelenu Pojužinu na golu koja je imala više od 50 odsto odbranjenih šuteva.

Nema komentara

Odgovorite