Plivačima Pirata prvi Bor kup

- -
8

pk pirat

Plivači Pirata pobedili su na prvom Bor kupu, pošto su sakupili najviše bodova (1406) u konkurenciji 20 klubova iz Srbije, Makedonije i Bugarske. Pirat je osvojio i daleko najviše medalja, čak 60 (22 zlatne, 20 srebrnih i 18 bronzanih).

Plivači Foke bili su 13. sa 342 boda, a osvojili su i 13 medalja (4 zlatne, 6 srebrnih i 3 bronzane).

Drugoplasirani Niš 2005 osvojio je 1176 bodova, a treći je bio niški Sveti Nikola (986).

Najbolji plivač bio je Marko Božinović iz Svetog Nikole (1112 bodovaa), dok je od kragujevačkih plivača najzapaženiji bio član Pirata David Tucaković, koji je sa 818 bodova zauzeo osmo mesto.

Najbolja plivačica bila je Nina Cojić iz Svetog Nikole (1150), dok je 11. mesto po broju sakupljenih bodova osvojila Milena Petrović iz Pirata (780).

8 Komentara

 1. Šta je sa Radničkim, zašto njih nije bilo ? Možda je ovo sitno takmičenje za njih ili su

  zbog silne ljutnje prema majčici Skupštini i upravi bazena Park zaboravili da se prijave, bilo je termina za sve.

  U svakom slučaju deco iz Kragujevca svaka Vam čast.

  • Izvinite, valda kragujevačka deca plivaju samo u Radničkom, tako sam čitao i slušao na TV-u.
   Nego, oklen su ova deca, neka mi neko lepo kaže da ne budem u zabludi.

 2. Ma Radnicki samo na buku pokusava nesto, tako su lazima i izdejstvovali najvece pare od grada, a rezultata nigde, cast izuzetku – Kseniji. A gde su im pioniri? Grad treba da sponzorise Kseniju, a ne zbog nje ceo klub. A deca kako su im dosla tako ce i da im odu.

 3. Na ovom takmicenju nisu bili ni Delfin,a ni plivacki klub “akademija” Cavic. Bitno je da se prate zbivanja oko Radnickog, jedini klub koji sme nesto javno da kaze, a ne da se krije i cuti. Kad se ucestvuje na drzavnim prvenstvima, niko ne pita sta je sa ostalim klubovima, treniraju li njihova deca, da nisu ljuti. Kakav smo mi bedan narod, to nema nigde. Cestitke Piratima i Foki na zasluzeno osvojenim medaljama. A da.. sta uradise vateroplisti? male im plate, smetaju im klinci iza gola. E moj Udovicicu, imas najbolje igrace na svetu i sudiju, a ne mozes da pobedis. Koje smo mi ovce za sisanje. Sportski pozdrav svim kragujevackim plivacima i roditeljima kragujevackih plivaca. :)

  • Zoki, nemoj tako.Neko iz Radničkog sigurno ima ” dobre razloge ” ili ako hoćeš možda i lične, što je na sva usta krenuo da se žali. U pitanju su motivi ništa drugo. Kako sadiš, tako i žanješ.

 4. Zoki, niste vi trebali da vodilte decu koju obucavate u Svetozaru pa se pitate sto nije Cavic vodio decu, jer on trenutno vrsi obuku. To sto njega prozivate govori sve o vama, bunite se sto nemate privilegovane termine i onda pominjete njega koji nema nikakave veze sa terminima u velikom bazenu, al’ vi ste ljige znate ako pomenete Cavica da ce svi novinari da se naloze na to, a sa njima i narod koji nije upucen. Lepo je rekao Mladen, nepravda se kad tad vrati, kako ste dobili i imate najvise clanova tako treba i da se vratite i da imate najmanje dece, kao sto je bilo dok se nije napravio bazen. Tolko imate pokvarene mozgove da samo neupuceni kod takvih mozgova mogu da upisuju decu.

Odgovorite