Plivači Radničkog uspešni na kraju godine

- -
0

karic copySa poslednjeg takmičenja u 2014. godini – Prvenstva Srbije za kadete, omladince i u apsolutnoj kategoriji, u okviru kog je održan i XXXIV Međunarodni plivački miting „Voša“ u Novom Sadu, plivači Radničkog vratili su se sa šest medalja.

Na Prvenstvu države Lazar Karić (na slici desno) okitio se srebrom na 200 metara mešovitim stilom i bronzom na duplo kraćoj deonici, a dve medalje istog sjaja pripale su i Nikoli Milosavljeviću – srebro na 200 prsno i bronza na 200 delfin, dok je treći junior kragujevačkog kluba, Nikola Jović, postao vicešampion na 200 metara delfin.

Kadetkinja Ksenija Jovanović, na ovom Prvenstvu države osvojila je bronzanu medalju u disciplini 100 metara leđnim stilom.

Plivače Radničkog na ovom takmičenju predvodio je trener Aleksandar Ilić.

Takođe, u Novom Sadu, je održan i 17. Tradicionalni novogodšnji plivački miting „Deda Mraz“, na kom su podmladak Radničkog predvodili treneri Ivica Stanić i Miloš Radivojević. Medalje su osvojile Sara Pušica, srebro na 50 delfin i Miona Dragutinović, bronzu na 50 prsno.

Proteklog vikenda, plivači Radničkog prisustvovali su i prvom po redu Međunarodnom plivačkom mitingu „Akvastar“ u Banja Luci i tako ostvarili saradnju i sprijateljili se sa istoimenim klubom.

Nema komentara

Odgovorite