Pirat organizuje letnju školu plivanja

- -
0

plivacki klub pirat kragujevac

Plivački klub Pirat organizuje letnju školu plivanja, od 1. jula, na Gradskim bazenima u Kragujevcu, kako za neplivače, tako i one koji žele da usavrše neki od stilova.

Svi koji žele da nauče da plivaju, dobro se zabave ovog leta ili možda maštaju da budu novi Velimir Stjepanović ili Nađa Higl, mogu se pridružiti ovom Klubu koji od osnivanja daje nemerljiv doprinos razvijanju plivačkog sporta u Kragujevcu i sada želi da priušti sugrađanima još jedno lepo i zanimljivo leto.

Pored standardne škole plivanja, u ponudi su obuka za neplivače, usavršavanje pojedinih plivačkih stilova, kao i obuka za odrasle, a sve se odvija pod budnim okom odličnih trenera, koji svojom stručnošću, autoritetom i pedagoškim radom postižu odlične rezultate.

Plivački klub Pirat ima i takmičarsku ekipu, koja beleži odlične rezultate i mogu joj se pridružiti svi koji žele aktivno da treniraju plivanje.

Škola će se održavati u terminima od 8 do 10 časova i od 19 do 20, a prijave se vrše na broj: 064/ 618-24-01.

Zvanični sajt Pirata je www.pirat.rs

 

Ali i to nije sve, za one koji nisu neki ljubitelji vodenih sportova, Pirat ima iznenađenje – Vilu Pirat koja se nalazi na Kopaoniku, pravo mesto za ljubitelje zimskih sportova.

U sklopu Vile radi i škola skijanja, za početnike, a organizuju se i skijaški kampovi za decu. U toku kampova deca su pod stalnim nadzorom instruktora i lekara, imaju lep, komforan smeštaj i vrlo bogat zabavni program.

Više o terminima škole skijanja, kampova, kao i drugim informacijama vezanim za Vilu Priat, možete videti na zvaničnom sajtu www.vilapirat.rs.

Vila Pirat

Vila Pirat

Nema komentara

Odgovorite