Odbojkaši Radničkog u borbi za polufinale Čelendž kupa

- -
0

ok radnicki cedicU revanšu četvrtfinala Čelendž kupa, odbojkaši Radničkog večeras gostuju u Poljskoj, ekipi Delekte Bidgošć, kojoj su pre sedam dana u Kragujevcu naneli maksimalan poraz.

Propozicije ovog takmičenja su takve da set količnik ništa ne odlučuje, pa će izabranici Dejana Matića morati da odnesu pobedu ili u regularnom delu meča ili u zlatnom setu.

– Realno je da se igra zlatni set, da se ne lažemo čak se i pripremamo za to. Bidgošć je jači od nas, ima daleko iskusniji i plaćeniji tim. Potcenili su nas u prvom duelu, mi smo to iskoristili i obezbedili zlatni set. A tu je već sve moguće. Najbitnije je da se oporavimo od napornog puta. Treba da igramo iz sve snage, hrabro, da udaramo servis. Bidgošć pravi veoma malo grešaka, imaju strašnog dizača, odličnu atmosfera – rekao je Vladimir Čedić.

Korektor Radničkog je već igrao u Poljskoj i zna šta tamo čeka njegov tim.

– Tamo je odbojka prvi sport, hale su pune, svaka utakmica spektakl za sebe. Svaki navijač i igrač uživa u utakmici. U svih deset ekipa su fenomenalni uslovi, od treninga, hale, uslova za život, stanova, automobila, opreme koju dobijamo… Gotovo da je sve savršeno. Nema problema sa terminima, mogu da kažem da smo imali NBA uslove – kaže Čedić.

Duel u Poljskoj počinje u 18 časova.

Slične vesti

Nema komentara

Odgovorite