Nezapamćeno: Sudija nasrnuo na golmana Ekonomca (VIDEO)

- -
5

ekonomac 2012Nezapamćen skandal dogodio se na drugom finalnom meču prvenstva Srbije u malom fudbalu izmedju Ekonomca i ekipe Marbo Intermeca, pa šampion države danas nije odlučen.

Naime, jedan od sudija ovog meča, Saša Stefanović, nasrnuo je na golmana domaće ekipe, Miodraga Aksentijevića, dva minuta pre kraja prvog poluvremena, pri rezultatu 2:2.

Prema poslednjim informacijama, nema izgleda da će meč biti nastavljen večeras.

Slične vesti

5 Komentara

  1. Hahahaha i to nam reprezentativni golman koji onako glumi. U policiju odmah i da se kazni. Zapitajte se kakve sve udarce dobijaju vaterpolisti, NPR LAKAT u glavu u finalu kada Radnicki daje gol i naravno igrac ne moze da se izlezava u bazenu neko nastavlja da igra. A fudbaleri kada ih neko pogleda ne daj boze dodakne padaju kao puskom pogodjeni. A mozda se ide da bude druga utakmica posto ekonomcu rez ne odgovara. Pa je sudija odigrao maestralno. Sve u svemu golmana na psihijatrijsko vestacenje i sest meseci kazne da ne igra pa sledeci put nece da pada onako smesno. Da je ga barem udario pa da coveka obesimo kod krsta da visi na ulasku u KG.

    • A vi mislite da mozete da glumite beogradske mangupcice i mafijascice u Kragujevcu… A mogao bi i bmw6 da visi na istom krstu…

    • Znači, ne treba da igramo vaterpolo i futsal, nego da se bijemo u vodi/na terenu??? Poenta nije u padu, već u tome da je SUDIJA udario igrača. Ako sudije rade suprotno od onoga što im je dužnost, šta tek očekivati od ostalih? A o tome za koga su sudije igrale i na ovom i na prethodnom meču, suvišno je diskutovati. Svakome iole upućenom u futsal dovoljno je da odgleda snimke, pa da sam zaključi…

Odgovorite